tiistai 2. syyskuuta 2014

Mietintöjä

Katseleeko kukaan teistä muista bloggareista koskaan oman blogin tilastoja ja tutkii tätä karttaa maista, joista blogiasi on luettu?


Ja mietittekö koskaan, että ovatkohan nämä vahinkoklikkauksia? onko joku epähuomiossa eksynyt väärään osoitteeseen? vai lukeeko joku Suomen ulkopuolella oleskeleva blogiani ihan oikeasti?

Jos olet lukija, joka tuli tänne vahingossa: I'm sorry...
Mutta jos olet lukijani, joka lukee tätä blogia Suomen ulkopuolelta: Hei! Mitä kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Kyllä mie tutkailen ja mietin myös miten ovat päätyneet blogiin.Toki pari vakiolukijaa löytyy jotka ovat suomen ulkopuolelta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on vaikea uskoa, että kukaan lukee blogiani säännöllisesti edes Suomen rajojen sisällä, joten joku ulkomailta lukeva tuntuu vielä oudommalta ajatukselta.

   Poista
 2. Mietiskelin hiljattain ihan samaa. :) Oon myös kiinnittäny huomiota siihen, että viimeaikoina hakusanat, joilla blogiin on päädytty on aina blogin nimi jossain muodossa. Ennen niissä oli välillä hassujakin juttuja. Onko sulla ollut samoin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kautta aikain mun blogiini johtaneet hakusanat on aika pitkälti aina olleet jonkun tuotteen nimiä. Huomaan, että ihmiset hakevat tietoa ja kokemuksia jostain kosmetiikkatuotteesta ja eksyvät sitten tänne :) mikä ei tietenkään ole huono juttu, toivottavasti saavat vastauksia kysymyksiinsä. Tosin viime aikoina aina pari kertaa kuukaudessa hakusanoihin ilmestyy tämä osoite "nattikiltti.blogspot.ru", joka vähän ihmetyttää. Ikävä kyllä haiskahtaa myöskin mädältä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...