sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Yves Rocher Pure System kasvojenhoito

Olen keskellä ehkäisymuodon vaihdosta ja tästä syystä hormonitasojen muutokset ovat aiheuttaneet ennennäkemättömän kukinnan ja öljyvuodon kasvoissani. En ole ollut näin rasvainen ja finninen kuin viimeksi teininä. 


Koska olo on ollut aika sietämätön, päätin ottaa järeämmät aseet käsiin tavallisen puhdistusmaidon sijaan ja tartuin näihin Yves Rocherin Pure System -tuotteisiin. Olen aikaisemminkin hieman testeillut muutamia näitä, mutta vasta nyt niille on tullu oikeaa käyttöä ja olin malttamaton näkemään, miten ne vastaisivat haasteisiin.
Ensimmäisenä otin käyttöön tämän puhdistavan kuorinta-aineen. Geeli sisältää kasvipohjaisia mikrokuulia, jotka puhdistavat ihohuokoset ja kuorivat hellävaraisesti. Sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Tuote ei sisällä saippuaa, joten se ei kuivata ihoa ja pahenna rasvoittumisongelmaani jo entisestään. Olen erittäin tyytyväinen tuotteen puhdistusvoimaan ja lopputulokseen. Geelin hinta on 5,90€.Seuraavana jokapäiväisessä rutiinissani on tämä kasvovesi. Vedeltä tämä tuote ei nimestään huolimatta kuitenkaan tuntunut, vaan aine on ainakin tässä minun pullossani huomattavasti kiinteämpää. En tosin ole huomannut muodon haittaavan käyttöä millään tavalla. Aineen tarkoitus on puhdistaa ihoa pinnasta ja supistaa ihohuokosia. Lisäksi tuote on barabeeniton ja öljytön. En tiedä, kuinka kauan tätä pitäisi käyttää, että ihohuokosia supistava vaikutus tulisi esiin, mutta olen kyllä huomannut tämän auttavan rasvoittumiseen hieman. Ja tässä tilanteessa vähänkin on jo paljon. Tuotteen hinta on 5,90€.Sitten osana päivittäistä kasvojen hoitorutiiniani on tämä kasvovoide. Tuotteen tarkoitus on tasoittaa ihoa, hoitaa finnejä ja estää rasvoittumista. Rasvoittumisen estosta en tämän kyseisen rasvan kohdalla tiedä, mutta huomasin, että tämä voide ehdottomasti hoitaa ikäviä näppyjä ja finnejä ihoa kuivattamatta. Voiteen hinta on 6,90€.Viimeinen osa päivittäistä rutiiniani on tämä peitevoide. Ikävä kyllä en tämän ostettuani enää löytänyt kyseisestä tuotteesta tietoa Yves Rocherin nettisivuilta, mutta mikäli tähän vielä jossain liikkeessä törmäätte, niin voin sanoa, että tämä hoitava peitevoide on ollut myöskin minun makuuni ja auttanut taistelussani finnejä vastaan.
Pahoittelen ensimmäisenä tuosta hirvittävästä kuvasta, mutta halusin lisätä sen osana tärkeätä demonstraatiota siitä, miten tämä viimeinen aseeni kasvojen epäpuhtauksia kohtaan käytännössä toimii. Kyseessä on siis naamio, jota käytän kerran tai korkeintaan kaksi viikossa. Tuotetta myydään tuollaisissa kahden levityskerran pusseissa. Valkoinen naamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 3 minuuttia. Tuona aikana tuote imee itseensä huokosista epäpuhtauksia ja saa aikaan tuollaisia pisteitä ja rinkuloita naamioon. Jos mikään noista edellisistä tuotteista ei erityisemmin nappaa, niin tämä kannattaa silti napata! Naamiopaketin hinta on 1,50€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...