tiistai 8. heinäkuuta 2014

Yves Rocherin kuorivat suihkugeelit

Kesä tuli ja Yves Rocher tipautti syliimme uuden sarjan kuorivia suihkugeelejä. Ainakin vielä jokin aika sitten itse liikkeissä oli tarjous 3 yhden hinnalla, joten nappasin tällaiset tapaukset mukaani: 


 Putkilossa on 200ml tavaraa ja sen hinta on 5,90€. Tuotteet on valmistettu luonnonmukaisista raaka-aineista. Kuorinta ominaisuudesta huolimatta jokainen on tarpeeksi hellävarainen käyttettäväksi päivittäin.


Olin eniten innoissani tämän vadelmakuorintageelin kokeilemisesta, joten nappasin sen suihkuun ensimmäisenä. Vadelman lisäksi tuote sisältää kiivin siemeniä ja aprikoosinkivijauhetta. Ikävä kyllä joudun tämän kohdalla toteamaan, että tämä oli aivan liian makean ja imelän tuoksuinen minun nenääni. En kyllä pysty käyttämään tätä joka päivä, vaikka makeista tuoksuista pidänkin. Harmillista, sillä vadelma on suosikki tuoksuni.


Seuraavana testiin pääsi tämä karhunvatukkainen kaveri. Myös tämä tuote sisältää kiivin siemeniä ja aprikoosinkivijauhetta. Tämä oli taas huomattavasti edellistä miellyttävämmän tuoksuinen. Mukavan marjainen esanssi, muttei mitenkään liian makea tai pistävä. Tämä menee jokapäiväiseen käyttöön.


Sitten testiin pääsi ystävämme vanilija. Tässä tuotteessa on lisänä vaniljan siemeniä sekä aprikoosin ja kookospähkinän rakeita. Vanilijasta on viimeaikoina tullut yksi uusista suosikeistani ja tämä tuote menee heti lemppareiden listalle. Mutta tämä on jo niin luksusta, että säästän tätä vain viikonloppuihin ja erityistilanteisiin.

Yleisesti nämä tuotteet saavat minulta hyvät arvosanat. Näiden lisäksi myynnissä on ainakin persikkainen versio, joten persikasta pitävät voivat mennä hyvillä mielin sitä kokeilemaan.
4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...