maanantai 28. heinäkuuta 2014

H&M huulipunakynät

Huulipunakynät ovat nyt jonkin aikaa olleet muodissa, ja kun H&M tarjosi valikoimassaan nude sävyistä kynää edulliseen hintaan, päätin minäkin kokeilla näitä tuotteita.


Ensin ostin tummemman sävyn Natural Beauty ja sen jälkeen ostin uudemmasta valikoimasta sävyn Nude Whisper. Yhden kynän hinta on huokeat 3,99€. Kynä koostuu samantapaisesta hylsystä kuin huulpuna yleensäkin, mutta on vain kynän muodossa. Tuotteen kuluessa metallin sävyisestä pohjasta kiertämällä saa uutta tuotetta esiin. (Näitä ei siis teroiteta, kuten kyniä. En muuten kokisi tarpeelliseksi sanoa tätä, mutta törmäsin blogikirjoitukseen, jossa hetkellisen ajatuskatkon vuoksi kirjoittaja ajatteli kyseisten kynien teroittamista.)


Olen sen verran ruskettunut kesän aikana, että on hankalaa saada hyvää kuvaa näistä kynistä, mutta uskoisin tästä tulevan selväksi sen, että nudeja sävyjä nämä todellakin ovat. Hintaansa nähden nämä ovat huipputuotteita. Levittyvät pehmeästi huulille ja pysyvät paikallaan kiitettävästi. Ainoa miinus, joka näistä tulee, on se että ne ovat hieman kuivattavia. Eivät tosin pahasti, mutta sen verran, että saattaa pitkän päivän aikana alkaa huulia kihelmöimään.

4 kommenttia:

  1. En ole vielä kerennyt kokeilemaan huulipuna kyniä :)

    Blogini osoite on muuttunu :) Olisin todella onnellinen jos seuraisit myös uutta blogiani.
    http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oliko tuo normi- vai tarjoushinta minkä mainitsit? :) Nuo kynämalliset huulipunat on kyllä käteviä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...