lauantai 23. elokuuta 2014

Kerää pois vielä kun ehdit!

Siitä huolimatta, että näitä kyseisiä luomiväripaletteja ei ehkä enää jokaisesta Tokmannista löydä, ajattelin vinkata tästä ihan huippu tuotteesta täällä. 


Kuten on tästä blogista ehkä tullut jo aikaisemmin selväksi, etsin jatkuvasti hinta-laatu -suhteeltaan loistavia mattaluomivärejä. Olen ennenkin kokeillut Flormarin tuotteita ja pitänyt niistä varsin paljon. TälläKÄÄN kertaa en joutunut pettymään. Suurin osa palettien sävyistä on joko mattasävyjä, joten nämä ovat minulle varsinainen löytö. Ja yhden paletin hinta on alle 6€. Tosin nyt kun paletit ovat olleet myynnissä jo jonkin aikaa saattaa ne löytää ale -laarista.


Paletit on mietty numerokoodeilla ja tämän kyseisen harmaasävypaletin koodi on 05.


Tämä on ainoa omistamistani paleteista, jossa sävyt eivät ole mattasävyjä. Mutta toisaalta tällaiset harmaan eri sävyt sopivat paremmin iltakäyttöön muutenkin.Tämän paletin nimeltä 07 ostin ensimmäisenä ja ihastuin siis niin kovasti, että ryntäsin takaisin kauppaan ostamaan lisää.


Tämä paletti on täydellinen arkimeikkiä varten. Aivan ihania pehmeitä neutraaleja ruskean sävyjä ja kaikki mattana.


Nämä violetit kaverit kulkevat nimellä 10.


Nämäkin ovat käytännössä mattasävyjä, vaikka muutamissa onkin hajanaisia glitterhileitä. Itse suosin käyttää näitä yhdistettynä neutraalimpaan meikkiin tehden siitä vähän dramaattisemma, muttei liian teatraalista.

Näiden palettien lisäksi tiedän olevan ainakin vihreän sävy-yhdistelmän, mutten ostanut sitä, koska vihreä ei ole ihan minun sävyni. 


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ovat kyllä varsin onnistuineita väriyhdistelmiä.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, joskus tuntuu, että mattaluomivärejä ei ole niinkään helppo löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ole helppo löytää nykyään. Ja varsinkaan edullisia. Saa ihan kissojen ja koirien kanssa metsästää. Kiiltäviä ja kimalteisia meikkejä on vain niin paljon halvempaa tuottaa.

   Poista
 3. Minullakin tuo ruskea paletti ja olen ollut siihen tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon ruskean olen nähnyt parinkin ihmisen blogissa eli se on ollut varmaan aika suosittu tuote. Näihin muihin en ole niinkään törmännyt ja ajattelin, että ne ovat mainitsemisen arvoisia.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...