lauantai 12. heinäkuuta 2014

Puuteri lemppari

Rimmelin Match Perfection meikkipuuteri on jo pitkään kuulunut suosikki puutereihini. Olen aikaisemmin listannut täällä lempparipuuterini, mutta juuri sillä hetkellä minulla ei ollut tätä kyseistä kaveria meikkirepertuaarissani, joten ajattelin tehdä siitä ihan oman kirjoituksensa.


Mikä tekee tästä puuterista erityisen on kiistatta sen hinta-laatu -suhde. Tämä on yleisesti myytävistä meikkipuutereista edullisin noin 8-10€. Siitä huolimatta puuterin jälki iholla on samettinen ja pehmeä. Luonnolliseti tämä puuteri on pehmeä ja tavallista peittävämpi, koska se on MEIKKIpuuteri, eli ikään kuin meikkivoide ja puuteri yhdessä. 

Historiani meikkipuuterien kanssa alkoi siitä, kun teininä käytin meikkipuuteria meikkivoiteen päällä peittääkseni huonon ihoni. Silloin oli muutenkin muotia pitää iho mahdollisimman mattapintaisena... Sen jälkeen olen turvannut meikkipuuteriin tärkeimpien tapahtumien tullessa vastaan. Lisäksi meikkipuuteri on kätevä korjaillessa meikkiä pitkin päivää. Viimeaikoina olen vähentänyt meikkivoiteen käyttämistä kokonaan ja siirtynyt lähestulkoon täysin käyttämään vain pohjustusvoideitta/mattavoidetta ja meikkipuuteria.


Yleensä käytän tätä vaaleinta kaveria sävyssä 100 Ivory, joka on tosin liian tumma käytettäväksi keskitalvella ilman itseruskettavia tuotteita. Siitä tämä meikki saa minulta sen ainoan miinuksen. Me kalpeat pohjoismaalaiset kaipaamme käyttöömme vaaleampia sävyjä!


Nyt olen kuitenkin sen verran ruskettunut parin viimeisen viikon aikana, että piti turvautua tummempaan sävyyn. Eli sävyyn 200 Soft Beige. En tosin usko, että pysyn näin ruskeana kovin pitkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...