maanantai 16. heinäkuuta 2012

Halpoja luomivärejä

Kun ensimmäisen kerran kuulin Kone Helsinki -yrityksen lanseeraavan kosmettiikkasarjan, en rehellisesti sanottuna ollut kovin innoissani. Ja vielä vähemmän olin innoissani, kun selvisi, että jakeludiili tehdään Vapaa Valinta / Tokmanni -tavarataloketjun kanssa. Todellakin rakastan edullista kosmetiikkaa, mutta tiedän myös sen sudenkuopat. Halpa harvemmin on erityisen hyvää.


Elämän tehtävässäni etsiä täydellistä luomiväripalettia arkimeikkiin päädyin kuitenkin nappaamaan tämän neljän sävyn paketin mukaani. Ajattelin, ettei siinä ainakaan kovin paljoa rahaa hukkaan mene. Hintahan tämmöiselle pakkaukselle on huikeat 3,90€.


Tämä neljän sävyn pakkauksen juju on siinä, että luomivärit ovat paletista irrallaan. Tällöin niitä voi huoletta ottaa alkuperäisestä nelikostaan pois ja tehdä omia neljän sävyn yhdistelmiä oman makunsa mukaan. Ihan kiva idea. Aluksi pelkäsin, että irtonaiset luomivärit lähtisivät seikkailemaan omia reittejään meikkipussissani, mutta kansi on yllättävän napakka näinkin halvalle tuotteelle. Tietenkin olisi kivempi, jos kansi olisi saranalla kiinni paletissa.


Sävyjen pigmenttisyys on myös todella hyvä. Näitä voisi luulla värin puolesta kalliimmiksikin tuotteiksi. Kolme näistä sävyistä on ilokseni mattasävyjä. Nykypäivän on jotenkin todella vaikeaa löytää mattajälkisiä luomivärejä hyvään hintaan. Neljäs sävy, lämmin ruskea, sisältää kultaisia kimallehippuja (ei varsinaisesti glitteriä), jolla varmaan haetaan värien monipuolisuutta. Tällä pitäisi siis periaatteessa pystyä luomaan niin päivä- kuin iltameikkejäkin. Toimii. Ja senkin voin vielä todeta, että värit pysyvät luomilla ihan kunnioitettavan kauan eivätkä häviä näkymättömiin silmän räpäyksessä.


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...