tiistai 24. heinäkuuta 2012

Minimalistinen meikkikokoelma?

Olen aina tasaisin aika ajoin miettinyt tätä erästä asiaa ja ajattelin kirjoittaa muutaman sanan siitä ihan vain satunnaisena porinanan.

Joskus silloin tällöin törmään ihmisiinä (yleensä naisiin) joilla on hyvin niukka meikkikokoelma. Siis HYVIN niukka... ehkä yksi huulipuna, ripsiväri, meikkivoide ja korkeintaan lisäksi silmien rajauskynä tai poskipuna. Olen usein miettinyt, miten nämä ihmiset pärjäävät niin vähillä meikeillä, vaikka tiedän heidän pärjäävän ihan hyvin. En vain voisi kuvitella omaa meikkivarastoani niin pienenä ja vailla vaihtoehtoja. Myönnän toki, että siinäkin olisi karsimisen varaa. (Ja tähän haluan lisätä, että käyn kaikki meikkini ja muun kosmetiikan läpi vähintään kerran yleensä kaksi kertaa vuodessa ja heitän pois kaiken, mikä on vanhaa tai mitä en käytä.)




Toki se olisi rahapussille varmasti edullisinta, jos vain valitsisis yhden lempparituotteen kaikkien mahdollisuuksien joukosta ja pitäisi vain ne tuotteet käytössä. Ei se loppujen lopuksi ole niin vaikeaa meikkikokoelmastaan nostaa esiin ne useimmin käytetyt tuotteet. Jokaisella on omat suosikkinsa.




Mutta se, mistä meikkivarastossani pidän eniten on juuri valinnan mahdollisuus. Jos joskus tekeekin mieli tehdä jotain erilaista kuin tänään, niin voin tehdä sen. Ja nautin uusien tuotteiden kokeilemisesta siitäkin huolimatta, että joskus ostamani tuotteet osoittautuvat täysin rahan haaskaukseksi. Silti aina joskus on kiva tehdä löytöjä. Ja omat meikkitarpeet muuttuvat  rusketuksen ja hiusten värjäyksen myötä, joten mahdollisuuksia tarvitaan!

...heh, kootut selitykset :P

2 kommenttia:

  1. Itse olen taas sellainen, että vaikka omistan toki paljon erilaisiakin meikkejä, niin lisäksi miulla on ostopakkomielle aina ruskeisiin luomiväreihin :D Omistan monet ruskeat luomivärit ja silti taas pitäisi ostaa muka lisää. Ja ei, en käytä niitä edes sellaista tahtia että tarvitsisin vuosiinkaan lisää :P

    VastaaPoista
  2. Aaaaah, pakkomielteet. Mulla on sama juttu neutraaleja sävyjä sisältävien luomiväripalettien kanssa. Omistan niitä useita - enemmän kuin yhden elämän aikana pystyy käyttämään. Mutta aina etsin uutta, ehkä parempaa, toivottavasti vihdoin sitä täydellistä palettia. Eikä siinä ole mitään järkeä :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...