perjantai 13. heinäkuuta 2012

Nopean aamumeikin luoja

Edellisessä kirjoituksessani jo sivusin tätä aihetta, eli näytekappaleisiin tykästymistä. On eräs tuote, jonka olen ostanut pariin otteeseen sen jälkeen, kun olen näytekappaletta käytössäni näprännyt. Ja tämä tuote on L'Oréalin Matte Morphose -meikkivoide.Olen ostanut tämän kyseisen tuotteen kahdessa eri sävyssä. Toinen on kesäkäytössä oleva 200 Apricot Beige ja toinen on talvivaalea 110 Rosy Ivory. Kyseisen meikkivoiteen hinta pyörii jossain 16 ja 18€ välimaastossa eli suhteellisen hintava pienen budjetin meikkailijalle. Hinta riippuu usein tarjouksista ja ostopaikasta kylläkin. Itse olen hyödyntäny eritoten Sokoksen alennusmyyntejä.

Tämä meikkivoide on peittävyydeltään keskivertoa. Se tasoittaa mukavasti ihon pahimmat värivirheet, muttei pakkeloi naamaa liian meikatun näköiseksi. Se, mistä itse tässä tuotteessa pidän ja mikä saa minut ostamaan tämän uudestaan ja uudestaan hinnastaan huolimatta, on sen helppous. Tämä moussen muodossa oleva tuote liukuukevyesti ja häivyttyy helposti iholle . Tätä voi levittää ohuelti tai vähän paksumminkin. Omasta mielestäni paras tulos tulee, kun pahimpien näppyjen päälle levittää ensin peitevoidetta ja sen jälkeen vasta levittää tämän meikkivoiteen. Lopputulos on välittömästi mattapintainen, joten puuteriakaan ei välttämättä tarvita meikkaustilanteessa.

Ainut miinus tässä tuotteessa (hinnan lisäksi siis) on se, ettei mattainen lopputulos säily kovin kauaa. Itselläni ainakin kasvojen T-alue alkaa kiiltää hyvin nopeasti tämän voiteen kanssa, kun jonkun muun tuotteen kanssa samaa ongelmaa ei ole ollenkaan. Kiillon ja rasvaisuuden voi kuitenkin peittää helposti kevyellä puuteroinnilla samalla, kun käy veskissä pitkin päivää. Joskus on vain niitä päiviä, kun meikkaamisen aamulla toivoisi olevan mahdollisimman nopeaa ajan puutteen takia. Ehtii sitä ehostusta korjailla sitten myöhemminkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...