perjantai 15. kesäkuuta 2012

Muutama sana näytepakkauksista

Kuten on tullut jo aikaisemminkin ehkä todettua, niin joudun ajoittain matkustelemaan aika paljon. Tästä syystä nappailen jatkuvasti mukaani erinäisistä liikkeistä kaikenlaisia näytepurkkeja ja  tuubeja, koska niitä on ensinnäkin yksinkertaisesti helpompi kantaa mukana kuin täysikokoisia tuotteita, ja lisäksi tulee vähän testailtua uusia tuotteita.


Näytekappaleiden koko ja laatu vaihtelee laajasti valmisajien ja tuotteiden mukaan. Jotkut näytteet ovat pieniä yhden tai korkeintaan kahden käytön tuotepusseja ja toiset voivat olla minikokoisia purnukoita oikeasta tuotteesta. Mitä eroa sitten on näytekappaleella ja matkakoolla? Joissakin tapauksissa ei yhtään mitään. Jotkut firmat tuottavat samoja purkkeja kumpaakin myyntitarkoitukseen, mutta toiset yhtiöt panostavat kumpiinkin erikseen.

Itse suosittelen hamstraamaan sen verran näitä minikokoisia tuotteita, että joskus matkalle lähtiessään voi vain heitellä niitä tarpeen tullen mukaan. Toinen vinkkini on katsoa, voiko näitä minipurkkeja käyttää uudelleen. Jos jonkun pullon voi pestä ja täyttää uudelleen suosikkituotteella, sillä säästää selvää rahaa verrattuna siihen, että joutuisi ostamaan kyseisen tuotteen matkakoossa.

Tästä aiheesta kimpoaakin uusi gallup -kysymykseni. Tänne saa laittaa kommenttia siitä, oletko joskus tykästynyt johonkin tuotteeseen pelkän näytepakkauksen perusteella ja päätynyt sittemin ostamaan oikean täysikokoisen tuotteen? Jatkan tästä aiheesta myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...