torstai 1. joulukuuta 2011

Rainbow Silmänympärysvoide


Mitä sitä turhaan kieltämään, olen siinä iässä, jossa pitäisi käyttää silmänympärysvoiteita ja tunnen sen tarpeen kyllä ihan itsekin. Aurinko ja jatkuva meikkaaminen rasittaa silmien herkkää ihoa ja jotenkin pitäisi elää vielä pitkään ilman silmäpusseja, ryppyjä ja äärettömän tummia silmänalusia.

En kuitenkaan innostu ajatuksesta osaa mitään äärettömän kallista silmänympärysvoidetta ihan vain kokeilumielessä. Joten päätin aloittaa kokeilun halvemmasta päästä.
Rainbown silämnympärysvoide -tuubi 20ml maksaa 3.15€, joka on mielestäni ihan kohtuullinen hinta. Voide sisältää Q10-koentsyymiä, E-vitamiinia ja B5 provitamiinia, eli kaikkia niitä aineita, joita löytyy hintavammistakin tuotteissa. Voiteen kerrotaan suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Ohje menee niin, että voidetta levitetään hellävaraisesti sormenpäillä silmien ympärille -ei silmäluomille! Voide sopii kaikille ihotyypeille ja sitä käytetään puhdistuksen yhteydessä. Tuote on hajusteeton.

Mitään dramaattista parannusta en tuotteen käytön aloittamisen jälkeen ole huomannut, mutta pidän voiteesta toki. Se on juuri sopivaa levitettäväksi eikä ärsytä herkkää ihoani millään tavalla. Hajusteettomuus on myös minulle plussaa. Pienen kokonsa vuoksi tuubi on helppo ottaa mukaan minne vain. Levitän voidetta silmien ympärysiholle iltaisin ennen nukkumaan menoa ja annan imeytyä rauhassa yönyli. Silmät eivät tunnu rasvaiselta missään vaiheessa. Voin toki ostaa tuubin uudestaankin, kunhan tämä loppuu. Tuote on aika riittoisa, sillä voidetta ei pidä laittaa paljoa kerralla.Muistakaa kuitenkin, että paras suoja silmille ja silmiä ympäröivälle iholle on auringolta suojautuminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...