tiistai 6. joulukuuta 2011

Suoramyynti-info: Avon

Kirjoitan blogissani paljon kosmetiikan suoramyyntifirmojen tuotteista. Tiedän, etteivät nämä yritykset tuotteineen ole kaikille täysin tuttuja, joten päätin esitellä kaikki tuntemani yritykset yksitellen. Kerron yritysten taustoista ja suhteestani tuotteisiin. Nyt esittelyssä firma nimeltään Avon.

Kuka & Missä?
Avon Products, Inc. on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1939. Yrityksen perustaja oli David McConnell, joka oli ennen tätä myynyt hajuvesiä ovelta ovelle jo vuodesta 1886 lähtien, joten Avon yrityksen juuret ovat yli 125 vuoden takana. Yrityksen nimi tulee Englannissa sijaitsevasta Avon-joesta, jonka uskottiin tuovan yritykselle europpaalaista henkeä. Nykyään Avon on maailman johtava kosmetiikan suoramyyntiyritys, jolla on asiakkaita yli 100 maassa.

Mitä?
Hajuvesitaustansa vuoksi Avonin tuotteisiin kuuluu vielä tänäkin päivänä paljon hajusteita, mutta niitä siivittävät runsaat ihonhoito ja meikki tuotevalikoimat. Yritys myy myös useita koruja ja muutamia meikkivälineitä. Avonin mainoskasvoina ovat usein kansainväliset tähdet.

Miten?
Avon -tuotteita voi ostaa joko Avon -myyjiltä, joita löytyy yhä enenevissä määrin Suomesta. Yrityshän on toiminut täällä vasta vuodesta 2005 lähtien. Avon -asiakkaaksi/-myyjäksi voi itsekin listautua internetin kautta. Tilaukset voi tehdä suoraan netissä.

Mitä mieltä?
En ole itse Avon -myyjä, joten en hyödy mitenkään kyseisen yrityksen mainostamisesta. Olen ollut Avonin asiakas nyt muutaman vuoden ajan ja minulla on hyvin paljon positiivisia kokemuksia yrityksen tuotteista. Mielestäni tuotteiden hinta-laatu -suhde on kohdallaan. Erityisesti meikkejä tilatessa täytyy tosin pysyä hieman skeptisenä värien ja sävyjen suhteen, sillä katalogeissa esitetyt mallivärit eivät tunnu oikein pitävän paikkaansa tuotteiden todellisen värin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...