perjantai 23. syyskuuta 2011

Täydellisen aurinkopuuterin metsästys

Kesän mittaa aivan viime aikoihin asti olen etsiskellyt hyvää aurinkopuuteria lähinnä varjostustarkoitukseen. Tässä kolme aurinkopuuteria, joita olen kokeillut ja mitä niistä ajattelen:


1 Rimmel, Natural Bronzer, 021 Sunlight, 14g
2 Lumene, Mineral Bronzer, 1 Sunrise - Aamurusko, 10g
3 Icon, Sunwear Bronzer, 7g

Kaikki aurinkopuuterit ovat hinnaltaan alle 10€, halvin on muistaakseni Rimmelin puuteri ja kallein Lumenen puuteri. Rimmelin puuterissa on aurinkosuojakerroin 8. Lumenen puuteri on mineraalipuuteri, jonka valmistukseen on käytetty ametistijauhetta. Iconin puuterissa ei ole talkkia eikä parabeeneja. Siinä voi jollekin olla jo syitä  valita yksi näistä ylitse muiden. Minulle tärkeintä on kuitenkin tuotteen sävy ja käytettävyys.Rimmelin puuteri on näistä kolmesta ehdottomasti oranssisin. Toimii ehkä voimakkaan rusketuksen kanssa, mutta muuten vieroksun tätä sävyä. Lumenen puuteri on punasävyisen ruskea, melkein kuin poskipuna ja sointuu varmasti monen ihon sävyyn. Iconin puuteri on taas kaikista näistä ruskein, mutta juuri sopivan ruskea puuteri häivyttyy helposti näkymättömiin eikä ole ollenkaan niin pigmenttinen kuin nämä kaksi edellistä puuteria.

Sävyltään Icon on suosikkini, mutta pigmenttisyyden ja kestävyyden kannalta Lumene peittoaa muut. Ehkä alan sekoittamaan Iconin ja Lumenen puutereita keskenään. Täydellisen aurinkopuuterin etsintä jatkuu siis ainakin minun osaltani vielä.

3 kommenttia:

  1. Mä suosittelen varjostuksiin NYX poskipunaa sävyssä Taupe. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on Lumene Natural Code aurinkopuuteri, ja se on ihan hyvä jopa kalpeallekin iholle, vähän kyllä oranssihtava muttei liikaa. Mä inhoan tota Rimmelin omaa yli kaiken, samaten nämä Hennesin oranssit puuterit, yäk!

    VastaaPoista
  3. Kokeilin Lumenen Natural Code aurinkopuuteria, mutta minulla se näytti oranssimmalta iholla, kuin olin odottanut, joten hylkäsin tuotteen saman tien. :(

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...