sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Hyvästit Oriflamelle?

Olen valehtelematta kohta 30 vuotta ollut Oriflamen uskollinen asiakas. Olen tilannut, testannut, myynyt, käyttänyt ja rakastanut Oriflamen kosmetiikka- ja muitakin tuotteita ihan olan takaa. Voisin tällä kokemuspohjalla uskaltaa väittää tuntevani merkin kuin omat taskuni. Olen kuitenkin jo pitkään ollut huomaavinani tuotteiden laadun hiljattaista laskemista. Ja viime aikoina laadun huonontuminen on mielestäni ollut aiempaa radikaalimpaa. 

Siitä syystä olenkin vahvasti suunnitellut täydellisesti itseni irrottamista Oriflamen verkostosta. En ole pitkään aikaan tilannut esitteistä mitään ja oikeastaan olen selaillut näitä vihkosia varsin pettyneenä kerta toisensa jälkeen. Muilta merkeiltä saa parempilaatuista tavaraa paljon halvemmalla. Tietysti Oriflame ei edelleenkään testaa tuotteitaan eläimillä, mikä on kyllä plussaa. Mutta mitä iloa siitä on, jos tuotteet ovat käyttökelvottomia? En ole vielä tehnyt mitään lopullista päätöstä, mutta koko ajan tuntuu enemmän ja enemmän siltä, että ohjaan kaikki Oriflame -aiheiset sähköpostit roskakoriin suoraan ja poistan yhteystiedot Facebookista jne. 

Jossain vaiheessa kokeilin vaihtaa asiointini Avonin piiriin huokeiden hintojen vuoksi. Mutta Avonin esitteissä on yksi perustavanlaatuinen vika, nimittäin se, että esittelykuvissa tuotteet näyttävät täysin erilaisilta kuin, miltä ne todellisuudessa näyttävät. Mikään huulipuna, puuteri, poskipuna jne. ei vielä tähän päivään mennessä ole ollut sen värinen kuin luulin sen olevan. Pitemmän päälle tällainen ei ole oikein suotavaa, en halua ostaa kosmetiikkaa sokkona ja toivoa, että joskus osun oikeaan.

Mary Kaytakin joskus harkitsin tilaavani, mutta sen kyseisen firman tuotteet ovat taas huomattavasti kalliimpia.

Eli korvaajaa ei ole löytynyt, mikä tekee pesäerosta vanhaan tuttuun entistä vaikeampaa.

Onko kenellekään muulle tullut samanlaisia tuntemuksia? tai oletteko joutuneet pettymään johonkin vanhaan suosikkiin monien uskollisten vuosien jälkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...