keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Vähän erilaiset kynnet höyhenen kevyellä hinnalla

Ainakin Sally Hansenilla on ollut myynnissä höyhenefektillisiä päällyslakkoja, mutta koska kyseisen merkin lakat ovat vähän arvokkaamman puoleisia - ainakin minun mielestäni - en ole päätynyt niitä ostamaan ja kokeilemaan. Yhtenä päivänä päädyin kuitenkin silmät kiiluen käymään läpi Essence meikkihyllyä ja raivasin ostoskoriini kaikki mahdolliset erityistehostekynsilakat, joita suinkaan voisin haluta kokeilla. Kaikkien näiden päällyslakkojen hinta oli alle 3€, joten kovin suuresta riskistä ei ole kyse.


Katselin sitten kotona netistä vähän osviittaa, millaisesta lakasta on kyse ja minkälaisen aluslakan kanssa tämä topperi pitäisi pariuttaa. Ensinnäkin täytyy sanoa, että tämän lakan kanssa ei pidä pelätä mennä paksulti. Monet muut ovat levittäneet tätä kynnelle yhden kevyen kerroksen, jolloin efekti jää kovin vaisuksi. Valehtelematta lättäsin tätä lakkaa ainakin kaksi paksua kerrosta värilakan päälle saadakseni mahdollisimman paljon höyhentä kynnelle. Ja se läpinäkyvä lakka, vaikkakin tuntui paksulta, kuivui paljon ohuemmaksi, kuin aluksi pelkäsin.


Itse yhdistin tämän efektilakan sävyssä 19 Bird of Paradice yhteen Oriflamen VeryMe lakan kanssa värissä Macchiato. Ja mielestäni yhdistelmä toimii hyvin. Valkoinen ja harmaa voisivat ehkä toimia tämän kanssa myös hyvin yhteen. Tämä Essence lakka maksoi 2,19€.

Kaiken kaikkiaan sanoisin, että tämä efektilakka on hintansa väärti. Lakka antaa pienellä rahalla vähän jotain kivaa erilaista, joka sopii hyvin myös arkikäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...