keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Oriflame VeryMe Fat Lash Mascara


Koska en suostu uskomaan, että 3 kuukautta kerrallaan käytettävästä ripsiväristä pitää joutua maksamaa maltaita saadakseen hyvälaatuisen tuotteen, löydän itseni aina haalimasta mitä halvempia tuotteita kokeiluun.


Tämä Oriflmanen nuorisomeikkimalliston VeryMe:n Fat Lash ripsiväri kuuluu ehdottomasti kokeilemieni tuotteiden edullisimpaan päähän. Kyseisen tuubin hinta täydessä komeudessaan on 5,90€, mutta usein sen saa myös pari euroa halvemmalla tarjousesitteessä.Tuotteen voi tosiaan tilata lähimmältä Oriflame myyjältä ja mikäli kiinnostaa omien tunnusten hankkiminen, tästä voi kysyä myös heiltä. Itselläni on omat nettitunnukset ja tilaaminen on ollut kätevää ja mutkatonta.


Koostumukseltaan maskara on aluksi aika vetistä. Tästä syystä suosittelisin sitä lyhyemmät ripset omaaville meikkaajille. Myös harjasosa näyttää suosivan lyhyitä ja suoria ripsiä paksulla muodollaan ja eri pituisilla muoviharjaksilla.

 
Ripsillä tämä kyseinen tuote toimii kuta kuinkin näin. Väriä tulee mukavasti lisää, ja pituutta myös jonkin verran. Mitään superripsiä tällä ei tule, mutta minusta alle kuudella eurolla ihan hyvä tuote.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...