maanantai 24. maaliskuuta 2014

Cracked matte

Innostuin kuluttamaan vapaan maanantaiaamuni kynsiä lakkaillen. Alkuperäinen tarkoitukseni ei ollut luoda mitään bloggaamisen arvoista, mutta lopputulos oli "ihan jees" ja ajattelin sitten jakaa sen täällä teidän kanssanne.


Tämä kokonaisuus taitaa olla kaikkien viimeaikaisten trendien kauhistuttava "överi" yhdistelmä. Tunnustan siis ihan avoimesti, että mämäkään lakka eii siis ehkä sovi kaikille, mutta kokeilunahaluiset ja vaihtelua kaipaavat seuratkoon ohjeita.


Loin aluslakan päälle metallisen hohtavan lilan pohjan H&M ja Wet n Wildin kynsilakoilla. Muutin metallisen kiillon mattapintaiseksi metallin hehkuksi H&M:n matta päällyslakalla. Sitten sipaisin päälle kohta kauhukseni lopussa olevaa Golden Rose Graffiti -lakkaa, joka on mattamustaa.


Ensi aikomukseni oli jättää kynnet täysin mattapintaisiksi ilman hohtoa. Mutta sitten tylsistyin ja aloin painella Gina Tricot'n violettinhohtoista glitterlakkaa kynnen juureen ja jostain syystä tykäistyin lopputulokseen. Ehkä joka päivä minulle ei tule sellaista fiilistä, että pitäisin tästä yhdistelmästä, mutta tänään se piristi mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...