maanantai 22. huhtikuuta 2013

Herbina hiustenhoito matkasetti

En ole aikaisemmin kokeillut Herbinan hiustenhoitotuotteita, mutta matkapakkauksia hamstratessani päädyin ostamaan tällaisen setin, jonka myöhemmin myös käytin innokkaasti loppuun asti.
 

Settiin kuuluu hajusteeton muotovaahto ja hiuskiinne sekä shamppoo ja balsami. Koko setti taisi lopulta maksaa jonkun verran alle 20€. En ole täysin varma saako tätä settiä vielä kaupoista, mutta silloin tällöin olen törmännyt siihen eri alennusmyynneissä ja joitankin sen osia saa mielestäni täysikokoisinakin.
 
Pakkauksen tietojen mukaan vaikuttava aine näissä  tuotteissa on valkoinen tee, mikä kuulostaa minusta kiinnostavalta. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia, hellävaraisia ja kaikille hiustyypeille sopivia. Siitä huolimatta, että tuotteet ovat hajusteettomia, minusta hiukset tuoksuvat näiden käytön jälkeen puhtailta kuin puuvillalakanat ja pellava pöytäliinat liinavaatekaapissa. En osaa selittää tuoksua paremmin, mutta jotenkin sellaiselta se minusta tuntuu.
 
Minun hiukseni ovat helposti rasvoittuvat, ohuet ja latteat sekä  vaikeasti muotoiltavat. Pelkäsin, että liian hellävaraiset tuotteet eivät ihan riitä tälle kuontalolle, mutta olinpas väärässä. Shamppoo pesee ihanan puhtaaksi ja balsami jättää hiukset aivan upean kiiltäviksi. Sain usein kuulla kohteliaisuuksia hiuksistani erityisesti balsamin käytön jälkeen. Muotoiluvaahto ja hiuskiinne ovat myös mielestäni mainioita tuotteita. Erityisesti kiitosta ne saavat hajusteettomuuden vuoksi, sillä alan olla hieman kyllästynyt siihen, että jokaisella kosmetiikkatuotteella pitää olla oma hajustus.
 
Nyt, kun nämä matkapakkaukset ovat kuluneet loppuun, aion ehdottomasti ostaa näitä vielä lisää täysikokoisina ja myös noina matkakokoina, jotta voin käyttää niitä myös poissa kotoa ollessani. Suosittelen näitä lämpimäsi. Vaikken aikaisemmin olekaan käyttänyt Herbinan hiustuotteita, on pakko sanoa, että ne ovat erittäin hyvälaatuisia markettituotteiksi.

2 kommenttia:

  1. Itse olen todennut tuon muotovaahdon erittäin hyväksi! :) Mustakin on rasittavaa kun kaikki tuotteet tuoksuu joltain ja sitten kun laittaa hajuvettä, niin on viiden eri hajun sekoitus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä syystä mä käytänkin vain hajusteettomia pyykinpesuaineita. Jotenkin alkaa vain tässä iässä kaikki hajusteet ärsyttämään.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...