tiistai 27. maaliskuuta 2012

Luomiväriähky

Gina Tricot'lta on tullut viime aikoina omia kosmetiikkatuotteita myyntiin. Aika monet ovatkin niistä jo blogeissaan kirjoitelleet, mikä on tietysti mukavaa meille muille, jotka eivät ole tuotteita vielä ehtineet kokeilla. Olin itse Gina Tricot'ssa vähän aikaa sitten katsastamassa alennustankoa ja ostin muutamia meikkivälineitä, joita olin tarvinnut jo pitemmän aikaa. Tarkoitukseni oli ostaa myös kokeiluun muutama luomiväri, mutta siihen hyllylle päästyäni minuun iski aivan yht'äkkiä sellainen olo, etten halua ostaa "enää" yhtään luomivärejä lisää.

En omasta mielestäni omista mitenkään älytöntä määrää meikkejä enkä kerää mitään kokoelmaa, mutta onhan näitä luomivärejä kertynyt tässä aikojen saatossa aika paljon. Varmaan enemmän kuin yksi ihminen pystyy elämänsä aikana kuluttamaan. Siinä Gina Tricot'n kosmetiikkahyllyn edessä seistessä jotenkin iski vain se ajatus, että kuinka paljon luomivärejä sitä yksi ihminen voi oikeasti tarvita. Tuli siis ähky. Onko kellekään muulle tullut samanlaista oloa koskaan?

Voi olla, että ähky hellittää, mikäli rahatilanne tästä vähän paranee (vaikkeivät ne luomivärit nyt niin kalliita ole) ja meikkien varastointimahdollisuuteni paranevat. Nyt tällä hetkellä meikkilipasto pursuilee vähän inhottavasti ja pitää varmaan käydä se läpi heittäen pois vanhat ja tarpeettomat meikit. Minulla ei muutenkaan ole tapana ostella mitään, mitä en tarvitse, joten kai tämä on ihan normaali tunne...

Ei tässä muuta tärkeämpiä tällä kertaa. Lisää jatkoa tulossa :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Sinulle on tunnustus blogissani! http://kosmetiikkakaaos.blogspot.com/2012/04/liebster.html

    Ja vielä itse postaukseen liittyen niin minulle ei varmaan ikinä voi tulla luomiväriähkyä! Ostan niitä aina vain uusia, vaikka en varmasti tarvitsisi enää yhtään ;)

    VastaaPoista
  2. Ei mullekaan oo koskaan ennen tullut tuollaista tunnetta. Siksi hämmennyinkin niin paljon, että oli pakko avautua siitä täällä. Hehe :P

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...