lauantai 24. maaliskuuta 2012

H&M pettymys

Olen usein aikaisemmin kirjoitellut H&M:n tuotteista ja siitä, että halvasta hinnastaan huolimatta osa niistä on ihan käyttökelpoisia. Ja useimmat ostamistani tuotteista ovatkin kovassa käytössä. Tässä on kuitenkin sellainen H&M tuote, jota en suosittele kellekään.
Se on siis H&M:n meikkisivellinsarjan mini kabuki. Tämä kabuki on kooltaan aivan täydellinen. Se ei ole kovin tuuhea harjaksistaan, mutta periaatteessa ihan käyttökelpoinen. Ongelma on siinä, että tästä lähtee harjaksia irti aivan älyttömästi. Vähän kun naamaa sutii, niin on kohta oman parran verran karvaa naamassa. Hermot tämän kanssa menee eikä saa mitään valmiiksi. Älkää ostako.

8 kommenttia:

 1. Minulla tästä samaisesta siveltimestä ei lähde laisinkaan harjaksia, mutta on karhea kuin kantapää joten en siksi tykkää käyttää tätä kun raapii naamaa kuin mikäkin. Onko näissä siveltimissä jotain yksilö eroja kun olen jostain muualtakin lukenut että kun niitä harjaksia lähtee niin vimmatusti niin ei voi käyttää, mutta itsellä ei kyllä lähde laisinkaan. =O

  VastaaPoista
 2. Minulla oli h&m pieniä luomivärisiveltimiä ja heti hajosi :D
  mutta ne vaatteet on kyllä olleet parempilaatuisia kuin meikkivälineet..

  VastaaPoista
 3. Mulla on lähestulkoon kaikki muutkin H&M siveltimet eikä mistään muusta irtoa harjaksia tai muitakaan osia. Ovat myös ihan tarpeeksi pehmeitä käyttää. Ilmeisesti näissä taso vaihtelee sitten todella rajusti :(

  VastaaPoista
 4. Mulla ei ole kyllä karvoja lähtenyt tuosta siveltimestä, mutta on kyllä niin karhea, että ihan kasvoja raastaa, joten heitin roskiin :/ Onneksi ei ollut kallis..

  VastaaPoista
 5. Jännä juttu, tää mun ei ole karhea ollenkaan. Ei vaan pysy karvat kiinni :/

  VastaaPoista
 6. Taitaa olla yksilöllisiä eroja, kun minulla ei ole omani kanssa mitään karvanlähtöongelmaa! On se kyllä vähän karhea, käytän sitä nykyisin vain kun sudin poskille karisseita luomivärejä, siihen se on mahti. :)

  VastaaPoista
 7. Mua harmittaa tosi paljon, että ton kanssa on käynyt näin, kun toi olis muuten ollut niin kätevä :(

  VastaaPoista
 8. Juu mulla aivan sama sivellin, täyttä roskaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...