keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Helmiäisiä kynsilakkoja

Pidän paljon Avonin kynsilakoista, sillä ne kestävät pitkään ja värivalikoima on hyvin laaja. Valitsin tässä esittelyyn kaksi Avon nailwear pro -kynsilakkaa, jotka sopivat mielestäni hyvin romanttisen maaliskuun teemaan. Avon on yhdysvaltalainen kosmetiikan suoramyyntiyritys, jonka tuotteita voi tilata Avonmyyjiltä.


         1 Avon, Nail Wear Pro, Star 12ml
         2 Avon, Nail Wear Pro, Romance 12ml


Molemmat näistä kynsilakoista ovat helmiäispintaisia, joten ne ovat luonnostaan aika hennonsävyisiä ja läpikuultavia eivätkä yhden lakkauskerroksen jälkeen peitä värillään koko kynttä. Mutta ne heijastavat kuitenkin valoa ja muita värejä ja sopivat näin monenlaiseen eri asukokonaisuuteen.Ensimmäinen lakka värissä Star on helmiäisen valkoinen väriltään ja näistä kahdesta lakasta läpikuultavampi. Valoaheijastava pinat kuitenkin heijastaa kaikkia värejä ympärillään ja tästä syystä tätä lakkaa voi käyttää monenkin eri värin kanssa. Salamavalo saa lakan näyttämään hieman läpikuultavammalta kuin se parin lakkakerroksen jälkeen todellisuudessa on.Seuraava lakka värissä Romance on ehdoton suosikkini juuri tähän vuodenaikaan. Väri on hennon violetti, joka läpikuultavuudensa ansiosta heijastaa myöskin muita värejä ympärillään ja sointuu moneen muuhun väriin ja sävyyn. Tämä lakka on helmiäispinnastaan huolimatta hieman pigmenttisempi ja jo parilla kerroksella lakkaa saa peittävän pinnan.

      12ml on aika paljon kynsilakkaa, mikä on tietysti hyvä asia. Läpikuultavuudesta huolimatta näistä kyseisistä lakoista saa hyvinkin peittävät useammalla lakkakerroksella. Avonin kynsilakkojen normaalihinta on muistaakseni 9€, mutta Avonilla on usein tarjouksia, joilla saa kynsilakkoja alennettuun hintaan.

Lisätietoja:  http://www.avon.fi/

2 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä lakkoja! Varsinkin tuo hennon violetti on tosi söpö. :) On joskus kokeillut Avonin lakkoja ja ne kuivuivat huomattavasti hitaammin kuin mikään muu kokeilemani lakka. Onkohan näissä sama juttu?

    VastaaPoista
  2. Mä en ole kyllä huomannut, että nämä kuivuisivat yhtään sen hitaampaa kuin muutkaan tavalliset kynsilakat. Mutta sen olen huomannut, että nämä eivät ala lohkeilla niin nopeasti kuin monet muut.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...