tiistai 2. joulukuuta 2014

Salainen ase

Suosittelen jokaista teistä pakkaamaan näitä pieniä (ja useimmiten söpöjä) kosteuspyyhepaketteja kaikkiin käsilaukkuihinne heti!


Kyseiset kuvissa olevat paketit on osetettu H&M:stä mutta monet muutkin liikkeet myyvät vastaavanlaisia pakkauksia usein kassojen läheisyydessä, jote pitäkää silmät auki ostoksia tehdessänne.


En ole mikään pöpöfoobikko, en kanna mukanani mitään desinfiointiainepulloja, mutte olen krooninnen tahmatassu. Sottaan itseni koko ajan johonkin, johtuen ehkä siitä, että hypistelen jatkuvasti kaikkea ja syön koko ajan jotain. Näillä kosteuspyyhekillä on äärettömän helppo pyyhkiä kädet puhtaiksi ja jäljelle jää vain mukava tuoksu. Pakkauskin on niin pieni, että se mahtuu varmasti taskuun kuin taskuun.

Mutta ongelma, johon nämä kosteuspyyhkeet ovat paras ase ikinä, on deodoranttitahrat vaatteissa. Itse ainakin käytän paljon tummia vaatteita ja ikävä kyllä deodorantti helposti jättää niihin valkoisia raitoja, joita on vaikeaa pyyhkiä pois. Näillä pyyhkeillä valkoiset dödötahjat lähtevät yhdessä hujauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...