Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Vuoden 2019 lempparit

Tässä lyhyt listaus tuotteista, joista olen tämän vuoden aikana pitänyt:
Ensinnäkin tämä H&M:n kierreponnari nidoksella vahvistettuna. Oikein jämäkkä löydös.
Essencen meikinpohjustusvoide, joka hieman korjaa punoitusta kasvoilla sekä saman sarjan veden kestävä ripsiväri. Pysyy hyvin ripsillä, mutta on silti helppo pestä pois, toisin kuin muut Essencen vedenkestävät rispivärit.
Palasin vuoden aikana takaisin Lumenen meikkivoiteeseen ja puuteriin, etten osta enää muiden merkkien vastaavia tuotteita ollenkaan. Vain näillä tulee mieleiseni lopputulos.
Makeup Revolutuonin Revolution Pro kasvojen varjostustuotteista tämä on ollut ylivoimaisesti kovimmassa käytössä.
Korostuspuutereista en juurikaan perusta, mutta käyttökelpoisiksi osoittautuivat nämä Lumenen ja Makeup Revolutionin tuotteet.
Kulmapuutereista etsin tänä vuonna pitkään itselleni sopivaa ja tykästyinkin Goshin puuteritrioon. Mukana myös vaha, jota en ikinä käytä. En myöskään pidä kulmakarvageeleistä tai tusseista.
Poskipunaa on usein vaikeaa löytää sellaisessa sävyssä, joka sopii minulle, mutta tämä Catricen poskipuna oli sopivan vaalea.
Luomiväreissä tuli kokeiltua kaikenlaista, mutta nostan esiin parhaat jokapäiväiseen käyttöön sopivat paletit. Ensimmäinen on Makeup Revolutionilta ja minähän en aluksi uskonut, että edes pitäisin tästä paletista. Seuraava on H&M:ltä ja yllättää joka kerta minut pigmenttisyydellään. Viimeisenä Barry M:n kaksi palettia, jotka sopivat täydellisesti täydentämään toisiaan.
Meikin viimeistelysuihkeistakin tuli kokeiltua kaikenlaista, mutta tykästyin loputa tähän Makeup Revolutionin Sport Fix:iin. Ei tuoksu miltään ja pitää meikin hyvänä koko työpäivän. Ei myöskään kuivata ihoa liikaa.
Huulipunista rakastuin ehdottomasti näihin Jeffree Starin nestemäisiin huulipuniin. Voi olla, etten edes osaa palata takaisin käyttämään puikkomallisia huulipunia enää näiden jälkeen.
Siveltimistä pitää vielä mainita kaikki mainiot löydöt, jotka tein Wishin kautta. Vaikka ostin siveltimiä myös muita teitä, nämä olivat ehdottomasti eniten käytössä.

Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Noista Jeffree Starin nestemäisistä huulipunista pidän kovasti minäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yritän kovasti vannoa itselleni, etten osta lisää ennen kuin nämä on käytetty loppuun, mutta kovasti kutkuttaisi kokeilla monia muitakin sävyjä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...