Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2019

Ponnarilakko -päivitys

Aiemmin jo kerroinkin, että ponnarilakkoni on täysin yllättäen pitänyt täysin. En ole käyttänyt perinteisiä kuminauhallisia hiuslenkkejä enää ollenkaan enkä edes kaipaa niitä elämääni takaisin. 
En varsinaisesti ole vielä huomannut, onko se vaikuttanut hiusteni kuntoon, mutta katkenneita hiuksia on ainakin näissä uusissa hiussysteemeissä kiinni huomattavasti vähemmän.
Ensinnäkin joudun toteamaan, että metalliset ja muoviset soljet ja klipsut eivät toimi minulla sitten ollenkaan. Kaikesta vaalennuksesta huolimatta hiukseni ovat vain niin liukkaat, että niissä ei pysy mikään solki tai klipsu.
Nämä kierreponnarit olivat lopulta ainoita, jotka pysyivät hiuksissani ja joita olen käyttänyt.
Kierreponnareissa huono puoli on vain se, että ne venyvät todella nopeasti käytössä. Useimmiten ne eivät palaa takaisin omaan muotoonsa ja lopulta menevät käyttökelvottomiksi.
Juuri ennen ostolakkoani nappasin mukaani H&M:stä nämä kierreponnarit ja niistä tuli äkkiä todelliset lempparituotteet. Tuo punos lenkin ympärillä estää lenkkiä venymästä liikaa liian niin järjettömän nopeasti sekä lisäksi ne lisäävät pitoa hiuksiin, jolloin ponnari pysyy tukevammin tukassa kuitenkaan repimättä hiuksia. Ainut harmi on, ettei näitä saa vaaleammissä väreissä.


2 kommenttia:

  1. Tokmannilla oli kirkkaita värittömiä kierreponnareita. Niissä ne yksittäiset kierteet on vain jotain 2-3 mm luokkaa, noita normaaleja en ole nähnyt vaaleina. Nuo minikierteiset pysyy topakasti kiinni, itelläni en ole noita sun suosikkeja saanut pysymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen hankkimassa heti seuraavan ostosreissun yhteydessä niitä minikierteisiä ja monenlaisia muita kierreponnareita, kun ne näyttävät kuluvan käytössä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...