Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2019

Epäsuositut mielipiteet: highlighter on turhaa

 Muutaman viime vuoden aikana korostusvärit ja highlighterit ovat nousseet suureen suosioon. Aluksi korostus oli osa varjostusta ja contouring oli erittäin suosittua. Olen huomannut, että voimakas varjostus on hieman laskenut suosiotaan tänä kuluneena vuonna, mutta highlighterit eivät ole väistyneet minnekään. 
Itse olen kokeillut ensimmäisen kerran korostuspuutereita jo kymmenisen vuotta sitten, jolloin ne eivät olleet kovin kummoisia laadultaan eivätkä missään nimessä sopineet arkimeikkiin. Tänä syksynä olen ostanut itselleni usean erilaisen korostuspuuterin kokeiluun ja ikäväkseni joudun toteamaan seuraavan: ne ovat täysin turhia tuotteita.
 Tässä on kuvia havainnollistamassa kokeilujani vain muutamilta merkeiltä, joita oikeasti olen kokeillut. En suosittele kiinnittävän niihin liikaa huomiota. Yleisesti voin todeta, että liian kimaltavat korostuspuuterit vain lisäävät ihon epätasaisuuksien näkymistä eivätkä näin ollen tee kantajastaan ainakaa yhtään viehättävämmän näköistä. Ymmärrän, että erittäin kiiltävät, kimalteiset, lasiset ja märän näköiset tuotteet ovat juuri nyt kysytyimpiä, joten olen näkemysteni kanssa ilmeisesti vähemmistössä.
En silti ole täysin korostuspuutereita vastaan. Juhlameikissä ne voivatkin olla oikein sopivia, järkevissä määrin. Arkimeikkiin sopivaa korostusväriä taas on todella vaikeaa löytää, mutta ei mahdotonta...
Toistaiseksi tämä Lumenen poskipunana markkinoitu korostusväri on ainut, jonka koen sopivan jokaiseen meikkiin ja jokaiseen hetkeen. Se ei lisää kiiltoa tai kimallusta kasvoille, vaan luonnollista hehkua, mikä taitaa olla korostusvärien todellinen tavoite. Ehkä jonain päivänä löydän toisen vastaavanlaisen tuotteen, mutta en pidättele hengitystäni odotellessa.



3 kommenttia:

  1. Ihan turhia minunkin mielestäni. Onkohan tämä sitä perua, kun tuli oltua teini silloin ysäri-/millennium-aikoihin ja supermattaisuus oli se juttu... Voin sietää sellaista satiinista finishing powderia, mutta naaman mattaaminen ja sen jälkeen tahallaan kiiltäväksi tekeminen ei vain sovi minun pirtaan ainakaan itselläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa perää itsellänikin. Vähän sama kuin poskipunan lisääminen sen jälkeen, kun on koko kasvot värikorjattu ja peitetty kaikki punottavat kohdat poskista.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...