Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2020

Kosmetiikkainventaario

Kuvat monen rohkaisun jälkeen...
Koska olen päättänyt, etten osta kosmetiikkatuotteita, ennen kuin vanhat on käytetty loppuun, pitää tehdä jonkinlainen inventaario ja määrittää paljonko tavaraa on pois kulutettavana. 
Päätin, että otan kuvat kaikista tuotekategorioista ja kuvat kulkevat kätevästi puhelimessa, minne ikinä menenkin, jotta voin aina kaupassa poiketessani muistaa, missä mennään kotona.
Kasvotuotteet
Omasta kokemuksestani kasvotuotteet kuluvat kaikkein hitaimmin, mikä johtuu ehkä siitä, että kasvot ovat yleensä kooltaan aika pienet...en tiedä. Tai sitten minä vain unohdan käyttää näitä tuotteita. Joka tapauksessa suurimmasta osasta näitä pitäisi päästä eroon. Eritysesti Yves Rocher tuotteet ovat "tappolistalla".
Hiustuotteet
Hamstrasin aikoinaan kaikkia mahdollisia hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, koska minulla oli paha hiuskriisi ja kompleksi. Sittemmin olen todennut suurimman osan tuotteista täysin turhiksi eivätkä ne sovi minun rutiiniini. Siksi näiden tuotteiden käyttäminen on ollut vähän hidasta. Tavoite olisi käyttää kaikki muut paitsi palashamppoot pois alta.
 Vartalotuotteet
Suurimmasta osasta näitä pitäisi päästä eroon, koska en vain jaksa katsella niitä enää. Osa saattaa olla jo muutenkin vanhentuneita.
 Meikit
Meikeistä en itse asiassa haluaisi päästä mitenkään erityisesti eroon. Tarkoitus olisi enemmänkin olla ostamatta yhtään enempää lisää.
Jonkun mielestä nämä kuvat ovat varmaan hirveitä tavaravuoria ja näyttävät kauhean suurelta määrältä tuotteita. Jonkun toisen mielestä taas nämä taas voivat olla tavoitemääriä karsimisen jälkeen. En mitenkään yritä sanoa, että mikä minusta on paljon pitäisi olla muidenkin mielestä paljon. Tarkoitan vain, että tämä on minulle liikaa tavaraa omistaa yhtä aikaa. Olisi edes yksi kappale jokaista tuotetyyppiä...

6 kommenttia:

  1. Tarttisi varmaan tehdä sama inventaario...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli kyllä hommaa kaivaa esiin jokainen purkki ja purnukka, mutta tulipahan tehtyä. Ja on selkeämpi kuva siitä, kuinka paljon omistaa.

      Poista
  2. On siinä tavoitetta, muttei mikään mahdoton määrä ainakaan hius-ja vartalotuotteiden osalta. Meikkejä ja kasvotuotteita on tosiaan vaikeampi saada kulumaan, ellei joku osaoittaudu ihan lempparituotteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mitenkään mahdoton, mutta kulumaan pitäisi saada vähän nopeammin.

      Poista
  3. Hyvin tavanomainen ja tutun näköinen määrä. Jos tilaa Dermolta, Yvesiltä, Oriflamelta jne., niin hyvin äkkiä kertyy useita varapurkkeja, kun aina on jotain tarjouksessa ja hinnat muutenkin pieniä. Hauska nähdä toisten jemmoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosililtä tilasin viimeksi tänä syksynä. Yves Rocherilta en ole tilannut moneen vuoteen, enkä myöskään Oriflamelta, eivät muuten vaan kulu. Totta puhuen nämä on niitä tuotteita, jotka unohdin kesämökin kylppärin kaappiin...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...