Sivut

maanantai 30. syyskuuta 2019

Luomiväripaletti testailua: Ardell

Kuten osa teistä huomasi, jokin aika sitten tulin ostaneeksi uusia mattaluomiväripaletteja, koska koin, että olisi aika hankkia uusia kokemuksia.
Viime aikoina olen erityisen usein tarttunut tähän Ardellin So Mattely in Love with You palettiin.
 Tässä paletissa on 15 jokapäiväiseen käyttöön sopivaa mattaluomiväriä, jotka sointuvat kaikki toisiinsa. Paketin mukana ei tule peiliä tai minikokoisia siveltimiä - mikä on mielestäni hyvä.
 Luomivärien laatu on mielestäni hyvä, valikoima on laajempi kuin tarvitsisi. Värit sointuvat toisiinsa ja levittyvät hyvin luomille ja sulautuvat toisiinsa. Pohjustusvoiteen kanssa värit myös kestävät pitkään ja pitävät alkuperäisen värinsä hyvin.
Tummimmat sävyt ovat olleet jopa yllättävän tummia, jolloin minun on pitänyt olla vähän varovaisempi sen suhteen, minkä valitsen varjostusväriksi, koska en halua töissä näyttää siltä, että olen menossa yökerhoon. Toistaiseksi vain vasemmanpuoleiset vihreät sävyt ovat jääneet käyttämättömiksi, tummimmat harmaat/siniset eivät myöskään ole sopineet jokapäiväiseen käyttööni, mutta iltameikkiä  tehdessä niillekin tulee varmasti käyttöä. 
Voin lämpimästi suositella tätä palettia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...