Sivut

tiistai 17. syyskuuta 2019

Vanilija pelargonia huulirasva

Muutaman päivän kokeilun jälkeen voin sanoa muodostaneeni mielipiteeni tästä kyseisestä luomu-huulirasvasta. Kyseessä oli siis vaniljan ja pelargonian tuoksuinen Alteya Organics huulivoide.   
       
Ensinnäkin tuon pelargonian tuoksun vuoksi, en uskaltanut käyttää tätä voidetta oman kotini ulkopuolella. Yleensä sipaisen aamulla töihin lähtiessäni huuliini huulipunan sijaan huulirasvaa (en aina, mutta aika usein). Tätä en voimakkaan tuoksun vuoksi käyttänyt julkisella paikalla ollenkaan. Ehkä se ei olisi häirinnyt ketään muuta, mutta en halunnut ottaa riskiä.
Tuoksu on kyllä aika voimakas, mutta hälvenee nopeasti. Tai sitten siihen tottuu nopeasti... Joka tapauksessa tuoksu ei ole enää käytössä häirinnyt minua. Oikeastaan haistan sen vain avatessani tuubin korkin. Mutta millainen tämä sitten on huulten kosteuttajana..? noh, eipä kummoinen. 
Koen, että minun pitää hieroa tätä huuliin kilon verran, ennen kuin tunnen kunnollista kosteutusta. Ja senkin jälkeen tuntuu että huulten pinnassa on rasvaa, mutta huulet itsessään huutavat kuivuutta. Voin sanoa, että aikamoinen pettymys oli tämä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...