Sivut

torstai 12. syyskuuta 2019

Pelargonia? oikeasti?

Koska Pretty.fi:ssä on meneillään luonnonkosmetiikka-ale, ajattelin heti kertoa ajatuksiani parista luonnonkosmetiikkatuotteesta, jotka tilasin. Nämä kyseiset tuotteet ovat Alteya Orcanics:in Vanilla Geranium huulivoide ja Babongon ravitseva ja hoitava palashampoo tuoksussa Geranium. Niin... Mikä geranium? 

Olen aika tuoksuherkkä ja jos suinkaan voin, yritän ostaa kosmetiikkaani tuoksuttomana tai mahdollisimman neutraalissa tuoksussa. Vanilija on mielestäni neutraali, joten yritän pysyä siinä. Tätä Babongon shampoota oli kahdessa tuoksussa Geranium ja Laventeli. Laventelista totesin jo heti kättelyssä, että Ei Kiitos. En pidä laventelin tuoksusta, tulee vedet silmiin pelkästä ajatuksesta. Mutta koska halusin kokeilla kyseistä tuotetta, niin tilasin sitten sen tuoksussa "geranium". 
Nopealla googlauksella selviää, että geranium on pelargonia. Koska en ole eläkeläinen, en omista pelargoniaa enkä tiedä, miltä se tuoksuu... no nyt tiedän - voimakkaalta. Näissä molemmissa tuotteissa on hyvin voimakas pistävä tuoksu. Ja kaiken lisäksi tuossa palashapoossa on pelargonian lisäksi sittenkin myös laventelia! mikä ei lukenut nettisivulla tuotetiedoissa! Murh...

No, laitetaan tuotteet testiin ja katsotaan voiko niitä näyttää itkemättä silmiään puhki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...