Sivut

torstai 23. huhtikuuta 2020

Tavara vähenee

Avauduin jo aikaisemmin siitä, että epäilin Yves Rocherin tuotteiden aiheuttavan minulla allergisia reaktioita, mistä syystä sitten heitin kaikki kyseisen merkin tuotteet roskiin. Kasvojen hoitotuotteitteni arsenaali näyttää sen karsimisen jälkeen tältä:
Eli paljon paremmalta. On tässä vielä muutamia tuotteita, jotka voisin heittää pois, koska ne alkavat olla jo aika vanhoja, mutta testailen vielä, voisinko saada niistä edes vähän käyttöä irti.
Ja koko arsenaali näytti tältä aiemmin. Todellisuudessani tavoitteni on päästä kasvojen hoito tuotteissa ehkä kahteen tai kolmeen kappaleeseen. Varsinaisesti en tarvitse kosteusvoiteen lisäksi välttämättä mitään, joten aivan ideaali olisi yksi tuote. Kasvot voi pestä melkein millä vain pesuaineella ja silmämeikin poistoon kelpaa mikä tahansa rasva. Kuorinta-aineita ei tarvitse, jos kuorii kuorintahanskoilla kasvot samalla, kuin koko muunkin kropan. En silti sulje pois mahdollisuutta kokeilla kaikenlaisia tuotteita joskus, sitten kun nämä tuotteet on kulutettu loppuun.

2 kommenttia:

  1. Jos joku noista ei oikein tunnu kivalta kasvoille, ne saa äkkiä pois pyörimästä, kun kuorii/rasvaa kroppaa, kyynärpäitä ja polvia jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin olen tähän mennessä tehnyt, jos ei tunnu hyvältä, niin roskiin vaan. Seuraavaksi pitää heittää pois nuo Dermosilin rasvat, koska niissä on aivan järkyttävän voimakas tuoksu. Ja Oriflamet alkavat olla jo liian vanhoja.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...