Sivut

torstai 21. tammikuuta 2021

Colourpop -tilaus

 Todella pitkään asiaa pohdittuani päätin viime syksynä vihdoin tilata meikkejä kokeiluun Colourpopilta. Tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa, joten olin varautunut pitkään toimitusaikaan, mutta en ehkä ihan näin pitkään. En valehtele, tilaus oli iso ja siihen upposi aika paljon rajaa. Mutta mikäli jotakuta kiinnostaa kokemukseni ja tilaukseni, niin tässä summaus:

Tilausksen sisältö oli neljä yhdeksän sävyn luomiväripalettia, kaksi poskipunaa, meikkisivellinsetti, kaksi geelirajauskynää, yksi nestemäinen rajauskynä, huulikiille, yksi kahdentoista sävyn paletti ja yksi kolmenkymmenen sävyn luomiväripaletti.

Kolme ensimmäistä yhdeksän sävyn luomiväripalettia mukaan lukien "suosikkipaletti" Going Coconuts. Kaikki ovat neutraaliin sävymaailmaan sopivia paletteja, koska pidän itse neutraalimmista sävyistä. Glittersävyt eivät kyllä kauheasti kiinnosta. Going Coconutspaletti on muovinen ja siinä on peili, kun taas kaksi muuta ovat pahvisia ilman peiliä.








Making mauves kokoelmasta tilasin paletin ja poskipunan sekä toisesta kokoelmasta poskipunan. Poskipunien sävyt ovat juuri sopivia. Pidän myös siitä, että ne ovat mattasävyjä. Vaalea sopii iholleni talvella ja tummemmalla on varmasti kesää kohden enemmän käyttöä. Luomiväripaletti sisälti monia sävyjä juuri minun makuuni.






Meikkisivellinkokoelma tuli keinonahkaisessa rullassa. En varsinaisesti näe rullalla mitään käyttöä, koska sen valkoinen väri ja epätasainen materiaali ei ole kovin käyttöystävällinen vaan likaantuu helposti. Siveltimet itse ovat todella pehmeitä ja tukevanoloisia. Tilasin kahdesta vaihtoehdosta tämän kokoelman, koska tässä oli enemmän kasvomeikkisiveltimiä.



Stone Cold Fox luomiväripaletti oli ehdottomasti eniten odottamani tuote. Tein tilauksen vasta, kun tämä oli myynnissä, koska halusin ehdottomasti saada juuri tämän. Colourpop on julkaissut toisen samanlaisen paletin lämpimämmissä sävyissä, mutta kylmät sävyt sopivat minulle paremmin.

Suurin pettymys oli tämä Flutter by paletti. Vaikka arvostankin sananmuunnoksia (tai spoonerismeja englanniksi) ja violetin sävyt ovat hedottomia suosikkejani... yksi luomiväreistä tuli perille rikkinäisenä ja tahrasi koko paletin, pöytäni, mattoni, muut paletit... Lisäksi tämän paletin pinnassa on glitteriä, joka varisee joka paikkaan ja tarttuu käsiin. Aion tehdä valituksen rikkinäisestä luomiväristä.

Vaikka kyseisen firman tuotteet ovat varsin edullisia, ei tämä tilaus ollut lopulta kovinkaan halpa. Tullimaksu meinaan kosahti käteen. Lisäksi odotin tilausta kaksi kuukautta - tasan. Että, jos jaksaa odotella, niin siitä vain tilaamaan.

Itse sävyt vaikuttavat hintaansa nähden todella laadukkailta. Olen pitänyt jokaisesta luomiväristä, jota olen käyttänyt. Geelirajauskynät liukuvat iholle ja niillä voi tehdä kajalin vaivattomasti.

Aivan ylivoimaisesti paras ominaisuus näissä tuotteissa on niiden liikuteltavuus ja magneettisuus. Luomivärit vois poistaa paleteistaan ja järjestellä uudelleen. Se sotkee kyllä värien nimet, mutta en oikeasti ymmärrä ketään, joka opettelee näitä nimiä muutenkaan. Innostuin heti tekemään näistä omia kokoelmiani ja yhdistelmiä. Ensinnäkin siirsin ei-toivotut glittervärit kaikki tuohon kamalaan Flutter By -palettiin ja suljin muovipussiin, ettei  räjähdyksiä tule lisää. Sitten koostin suosikkisävyistäni sopivan kokoelman Going Coconuts palettiin. Stone Cold Foxin täytin kaikilla jäljelle jääneillä mattasävyillä, jolloin siitä tuli täydellinen paletti.
Totta puhuen innostuin tästä tuunaamisesta niin paljon, että haluaisin saman ominaisuuden olevan jokaisessa myytävässä meikkituotteessa.







2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...