Sivut

lauantai 30. toukokuuta 2020

Aurinkorasvaostos

 Olen aivan totaalisesti kyllästynyt polttamaan ihoni auringossa. Joka vuosi aurinko tuntuu vain paistavan pistävämmin ja pistävämmin. Lähes joka kesä onnistun polttamaan jonkun kohdan kehostani pahasti, kuten myös tänä keväänä, kun poltin olkapääni. Palaneen ihon lisäksi olkapäihin tuntui tulevan jotain ärsyttävää ihottumaa, joka on kutissut nyt pari päivää. Nyt päätin, että kerrankin suojaan itseni säännöllisesti läpi kesän.
Mutta en voi olla ainut, joka vikaa sitä rasvaista tai tahmaista tunnetta, joka aurinkorasvasta tulee. Miksei aurinkorasva voi kuivua kokonaan ja pysyä mattapintaisena iholla!?!
Ilta-Sanomat julkaisi kesän 2020 aurinkorasvatesin pari päivää sitten ja ilokseni luin, että muutama tuote sai aika hyvät arvostelut. Joten sorruin olemaan mainoksen uhri ja lähdin hakemaan näitä tuotteita Sokokselta. Hinta oli "suolainen", mutta sen arvoinen, jos tuotteet toimivat ja käytän ne loppuun.
Tuotteet olivat: Biotherm Waterlover Sun Mist SPF 30, jonka luvataan tuoksuvan raikkaalta ja imeytyvän ihoon välittömästi. Sitten Clarins Sun Care Water Mist SPF 50+, jonka luvataan myös imeytyvän huomaamattomaksi ja sopivan ihon lisäksi hiuksille. Viimeisenä Shiseido Expert Sun Protector Face&Body Lotion SPF 30, jonka luvataan kuivuvan mattapintaiseksi ja sopivan sekä keholle että kasvoille. Laitan nämä kaikki välittömästi tesiin ja toivon saavani rahani edestä vastinetta. Onko jollain muulla kokemusta näistä? mitä aurinkosuojaa olette hankkineet tälle kesälle?

3 kommenttia:

  1. Waterloveria silmäilin, kun mainoksen näin. Olen ostanut lapsille Orionin fysikaalista suojaa voiteena ja Nivean kuivasprayt 30 ja 50 sekä kuivaöljysuihkemaisen. Itelleni naamaa varten mataksi luvatut voidemaiset Vichyltä ja Yves Rocherilta. (Vichy hetkeksi toimiikin matasti, mutta murustuu ja alkaa kiillellä myöhemmin.) Parhaat ostot on kuitenkin olleet Vichyn kuivaspray 50 kasvoille ja Lieracin silmänympäryspuikko 50. Aion myös apteekissa työskentelevän läheiseni suosituksesta kokeilla La Roche Posayn Antheliosta, on kuulemma matta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan nämä ehdottomasti korvan taakse. Pistetään kokeiluun, jos nämä eivät toimi. Ärsyttää kun hikoillessa aurinkorasva valuu silmiin...

      Poista
  2. Minun pitäisi käydä aurinkorasva ostoksilla apteekissa. Tärkeää olisi, että imeytyy hyvin, on kevyt iholla eikä tuoksu miltään. Saako mitään näitä tuotteita apteekista.
    Kiitos kuitenkin vinkeistä.https://www.nettiapteekki.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...